Corporatie Boeken

Over bewegen, het in contact komen van jong met oud en burgerinitiatieven. Leuk voorleesboek voor kinderen en interessant materiaal voor zorg- en welzijnsorganisaties! Bestel het boek Oma zet de buurt op stelten

Boek over het toekomstperspectief voor het grondbeleid van corporaties in het licht van wijzigingen in marktomstandigheden en overheidsbeleid
Nieuw boek over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten
Over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten - Meer weten?
Handboek voor waarzeggers

Handboek voor waarzeggers: 'Een waarheidszoekende aanpak die zeer welkom is voor functionarissen in de volkshuisvesting' (Openbaar Bestuur, april 2011)

Zorg, economie en de staat

'Intrigerende kost' (Binnenlands Bestuur). Nieuwsgierig? Bestel het boek Zorg, economie en de staat

Klik op de afbeelding om te vergroten

Communicatiemanagement bij stedelijke vernieuwing

Auteurs: adviseurs van Van Nimwegen & Partners, Amsterdam

Stedelijke vernieuwing, herstructurering en transformatie; de bestaande stad is in beweging. Overheden, eigenaren, investeerders en vooral bewoners vinden dat er veel moet veranderen. Om dit soort processen in goede banen te leiden is een uitstekende communicatie tussen alle betrokken partijen onontbeerlijk.

Adviesbureau Van Nimwegen & Partners is voor een belangrijk deel werkzaam in de markt van bouwen en wonen. Haar adviseurs hebben inmiddels op het gebied van communicatie bij stedelijke vernieuwing, herstructurering en transformatie de nodige ervaring opgedaan. Die ervaring is op papier gezet. Niet om dé methode te beschrijven, maar om een aantal praktische en bruikbare oplossingen aan te dragen voor diegenen die hiermee in hun dagelijkse praktijk te maken hebben. In dit boek wordt het model ‘schaken op vier borden’ beschreven. Communicatie heeft immers, net als elke zet die op het schaakbord wordt gedaan, gevolgen op allerlei niveaus.

Bestellen

Terug naar Boeken

Terug naar Wonen algemeen

Over deze website

CorporatieBoeken.nl biedt een variëteit aan boeken/ publicaties die zowel volkshuisvestings- als zorggerelateerd zijn. Nestas communicatie geeft deze boeken/ publicaties in opdracht, in eigen beheer of in samenwerking met andere partijen die werkzaam zijn op het terrein van de volkshuisvesting in de breedste zin van het woord uit. Het gaat om onder meer managementboeken en praktijkboeken.

Nestas communicatie is een onafhankelijk communicatiebureau op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Haar basis ligt in de sociale volkshuisvesting. Ze kent de regels en spelers in de branche. 


 


Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatieboeken.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen