Corporatie Boeken

Over bewegen, het in contact komen van jong met oud en burgerinitiatieven. Leuk voorleesboek voor kinderen en interessant materiaal voor zorg- en welzijnsorganisaties! Bestel het boek Oma zet de buurt op stelten

Boek over het toekomstperspectief voor het grondbeleid van corporaties in het licht van wijzigingen in marktomstandigheden en overheidsbeleid
Nieuw boek over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten
Over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten - Meer weten?
Handboek voor waarzeggers

Handboek voor waarzeggers: 'Een waarheidszoekende aanpak die zeer welkom is voor functionarissen in de volkshuisvesting' (Openbaar Bestuur, april 2011)

Zorg, economie en de staat

'Intrigerende kost' (Binnenlands Bestuur). Nieuwsgierig? Bestel het boek Zorg, economie en de staat

Klik op de afbeelding om te vergroten

Auteur: drs. M. Eskinasi, met medewerking van ing. R. Versprille en W. Pijffers

Vastgoedsturing staat bij veel corporaties weer op de agenda. Vanwege de kantelende markt, nieuwe uitdagingen en perspectieven is er voldoende aanleiding om het strategisch voorraadbeheer kritisch tegen het licht te houden. Want hoe sterk is de koppeling tussen ondernemingsplan en voorraadbeleid? En in hoeverre wordt het voorraadbeleid ook daadwerkelijk uitgevoerd? Wat doen de medewerkers ermee? Kennen en gebruiken ze het? Zit de corporatie echt aan het stuur?

Corporaties & Vastgoedsturing biedt een denkmodel en spiegel voor corporaties die het voorraadbeleid willen actualiseren en verbeteren. Het eerste deel van het boek schetst de historie en aanleiding voor vastgoedsturing. In het praktijkdeel begeleidt een helder stappenplan u bij het ingewikkelde, maar boeiende proces.

Bestellen

Terug naar Boeken

Terug naar Praktijkboeken

Over deze website

CorporatieBoeken.nl biedt een variëteit aan boeken/ publicaties die zowel volkshuisvestings- als zorggerelateerd zijn. Nestas communicatie geeft deze boeken/ publicaties in opdracht, in eigen beheer of in samenwerking met andere partijen die werkzaam zijn op het terrein van de volkshuisvesting in de breedste zin van het woord uit. Het gaat om onder meer managementboeken en praktijkboeken.

Nestas communicatie is een onafhankelijk communicatiebureau op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Haar basis ligt in de sociale volkshuisvesting. Ze kent de regels en spelers in de branche. 


 


Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatieboeken.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen