Corporatie Boeken

Over bewegen, het in contact komen van jong met oud en burgerinitiatieven. Leuk voorleesboek voor kinderen en interessant materiaal voor zorg- en welzijnsorganisaties! Bestel het boek Oma zet de buurt op stelten

Boek over het toekomstperspectief voor het grondbeleid van corporaties in het licht van wijzigingen in marktomstandigheden en overheidsbeleid
Nieuw boek over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten
Over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten - Meer weten?
Handboek voor waarzeggers

Handboek voor waarzeggers: 'Een waarheidszoekende aanpak die zeer welkom is voor functionarissen in de volkshuisvesting' (Openbaar Bestuur, april 2011)

Zorg, economie en de staat

'Intrigerende kost' (Binnenlands Bestuur). Nieuwsgierig? Bestel het boek Zorg, economie en de staat

Digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ons boekenaanbod? Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief vanuit CorporatieBoeken.nl (nieuwsbrief@corporatieboeken.nl), met daarin vermeld de (nieuwe) boeken die wij uitgeven.

Aanmelden
Als u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief van CorporatieBoeken.nl, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen u dan op in ons bestand en u krijgt in het vervolg de nieuwsbrieven van CorporatieBoeken.nl.

Afmelden
Mocht u zich willen afmelden voor de nieuwsbrief van CorporatieBoeken.nl, dan kan dat door onder aan de nieuwsbrief die u van CorporatieBoeken.nl heeft ontvangen te klikken op 'Wilt u helemaal geen digitale aankondigingen meer van CorporatieBoeken.nl meer ontvangen'. Uw e-mailadres wordt dan uit het bestand van CorporatieBoeken.nl verwijderd. 

Verzenden           

Over deze site

CorporatieBoeken.nl biedt een variëteit aan boeken/ publicaties die zowel volkshuisvestings- als zorggerelateerd zijn. Nestas communicatie geeft deze boeken/ publicaties in opdracht, in eigen beheer of in samenwerking met andere partijen die werkzaam zijn op het terrein van de volkshuisvesting in de breedste zin van het woord uit. Het gaat om onder meer managementboeken en praktijkboeken.

Nestas communicatie is een onafhankelijk communicatiebureau op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Haar basis ligt in de sociale volkshuisvesting. Ze kent de regels en spelers in de branche. 


 

Jool Hulstraat 1 - 1327 HB Almere - Tel: (036) 530 77 00 - E: info@corporatieboeken.nl