Corporatie Boeken

Over bewegen, het in contact komen van jong met oud en burgerinitiatieven. Leuk voorleesboek voor kinderen en interessant materiaal voor zorg- en welzijnsorganisaties! Bestel het boek Oma zet de buurt op stelten

Boek over het toekomstperspectief voor het grondbeleid van corporaties in het licht van wijzigingen in marktomstandigheden en overheidsbeleid
Nieuw boek over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten
Over het verantwoord reduceren van bedrijfskosten - Meer weten?
Handboek voor waarzeggers

Handboek voor waarzeggers: 'Een waarheidszoekende aanpak die zeer welkom is voor functionarissen in de volkshuisvesting' (Openbaar Bestuur, april 2011)

Zorg, economie en de staat

'Intrigerende kost' (Binnenlands Bestuur). Nieuwsgierig? Bestel het boek Zorg, economie en de staat

Klik op de afbeelding om te vergroten

Het vervolg op Het ondernemingsplan voor de corporatie in de 21e eeuw

Auteur: drs. ir. A.P. Dreimüller, met medewerking van E.T. Braaksma en ir. G. Versolato

Veel bedrijven en organisaties zijn inmiddels overgegaan tot de introductie van de balanced scorecard. Dat wil echter nog niet zeggen dat ook alom bekend is hoe hij feitelijk werkt en wat erbij komt kijken om hem in te voeren.

Met een balanced scorecard krijgt het management niet alleen de beschikking over de relevante gegevens om een onderneming te sturen, ma ar ook de kennis om te sturen. Het maken van een balanced scorecard sluit perfect aan op het maken van het ondernemingsplan. Het is in feite ook de volgende stap. Het resultaat? Een evenwichtig beeld van de prestaties van de onderneming, een communicatiemiddel binnen het bedrijf, een interactief diagnosemiddel en een hulpmiddel voor de implementatie en realisatie van de strategie. 

UITVERKOCHT

Terug naar Boeken

Terug naar Managementboeken

Over deze website

CorporatieBoeken.nl biedt een variëteit aan boeken/ publicaties die zowel volkshuisvestings- als zorggerelateerd zijn. Nestas communicatie geeft deze boeken/ publicaties in opdracht, in eigen beheer of in samenwerking met andere partijen die werkzaam zijn op het terrein van de volkshuisvesting in de breedste zin van het woord uit. Het gaat om onder meer managementboeken en praktijkboeken.

Nestas communicatie is een onafhankelijk communicatiebureau op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Haar basis ligt in de sociale volkshuisvesting. Ze kent de regels en spelers in de branche. 


 


Veluwezoom 32   -   1327 AH Almere   -   T. 036 530 77 00   -   E. info@corporatieboeken.nl

Copyright Nestas communicatie 2018   -   Powered by Idas B.V. Internet & ICT   -   Sitemap   -   Privacyverklaring   -   Inloggen